Linfrø og linolie – Opdag de helbredende egenskaber ved dem

 

Ikke kun linolie kan bruges til madlavning, men det er også et godt hjemmemiddel til at håndtere forskellige sundhedsproblemer. Du har højst sandsynligt hørt om forskellige diæter, der ekskluderer fedt og olie fra din menu. Din krop er dog ikke i stand til at fungere ordentligt uden fedtsyrer. Olier er den bedste kilde til vitamin F. De sikrer nervesystemets bevægelse og produktion af prostaglandiner. Din organisme øger sin immunitet ved at få nok F-vitamin.

Du bør indtage 1-3 spiseskefulde linolie om dagen. Som et resultat bliver din hud, hår og negle sunde. Derudover vil det regulere blodtrykket, forbedre fordøjelsen og blodkarrenes tilstand.
Linolie er især tilrådeligt for kvinder med en tendens til mastopati. Flere spiseskefulde af olien om dagen er meget effektiv, billig, naturlig og sund forebyggende foranstaltning for både unge og (især) ældre kvinder.
Tilsæt 2 teskefulde hørfrø med 1,5 glas kogende vand og opvarm blandingen i 3-5 minutter. Lad derefter væsken sætte sig i 10 minutter. Ryst hørfrøafkoget grundigt og hæld det over. Tag en spiseskefuld af tinkturen 3-4 gange om dagen eller et halvt glas af den på tom mave for at behandle forstoppelse.
Tilsæt 4 teskefulde hørfrø med en liter vand og opvarm blandingen i 10-15 minutter. Dæk derefter beholderen til og lad den trække i en time på et lunt sted. Dekantér ikke tinkturen. Du kan tilføje en smule juice for at forbedre smagen af afkoget. Drik et halvt glas varm tinktur hver 2. time i 2-3 uger for at håndtere hævede ben.
Hørfrøafkog er et godt middel til behandling af gigt. Hæld 2 teskefulde hørfrø med 1,5 glas kogende vand. Lad tinkturen trække i nogen tid og drik den.
Bland linolie med vaseline og brug pastaen til at behandle forbrændinger.
Linafkog er en fantastisk smertestillende medicin i tilfælde af mavesygdomme. Derudover letter det fordøjelsesprocessen og hjælper med at behandle mavesår skånsomt.
Brug hørfrøafkog som en gurgle til at håndtere angina.
Bland malet hørfrø med smør eller margarine for at slippe af med forstoppelse og mavesygdomme.
Kun uraffineret linolie besidder de helbredende egenskaber beskrevet ovenfor. Du bør fylde en flaske lavet af mørkt glas eller plastik med olien og opbevare den et koldt sted. Oliens holdbarhed er 3-4 måneder, hvis opbevaringsbetingelserne er opfyldt. Olien kan købes på apoteket. Tjek om der er bundfald i bunden af olien. Det skyldes de lignaner, som sådan olie indeholder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *